telefoonnummer psycholoog Oss 06 - 1263 7702
e-mailadres psycholoog Oss marion@osspsycholoog.nl
Psycholoog aan de Vlierbes te Oss Vlierbes 3, 5345 JC Oss
Psycholoog Oss

Psychologe Marion Masolijn..

Over mijzelf..

Ik ben in Oss geboren in 1959 en werd 1 jaar oud op een schip onderweg naar Australië. In de eerste 12 jaar van mijn leven is ons gezin 2 (bijna 3) keer geëmigreerd, en zo’n 10 keer verhuisd. Dit, en een onrustige thuissituatie, heeft ervoor gezorgd dat ik als kind een enorm aanpassingsvermogen (nodig) had, wat me destijds heeft gered, maar waar ik later juist (veel) last van kreeg...
 
Meerdere factoren hebben geleid naar jarenlange zelfstudie en uiteindelijk de opleiding psychologie; Een niet aflatende interesse in mensen (hun denken, gedrag en gevoelswereld), maar ook het zien, en ervaren, van veel emotioneel leed, met daaruit een drang naar antwoorden om mijzelf en anderen (ook professioneel) te kunnen helpen met emotionele ‘bagage’, persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.
 

Lichaamsgerichte, holistische psychologie

Het werd al vrij snel duidelijk dat alleen je verstand gebruiken (redeneren, oplossingen zoeken) niet altijd voldoende is of slechts een tijdelijk resultaat geeft, en dat, naast (h)erkenning en je begrepen voelen, het juist ook zo belangrijk is te (leren) ‘luisteren’ naar je gevoel en je lijf.
 
Een cliënt is geen verzameling klachten maar een prachtig, complex wezen, met zoveel facetten ..... en geen handleiding. Wanneer het leven je (flink) op de proef stelt dan is het niet zo gek dat je soms vastloopt of uit de bocht vliegt, en wat professionele hulp kunt gebruiken. Uit pure interesse, en om mijn vak zo goed mogelijk uit te oefenen, blijf ik bijscholen en werk met een combinatie van bewezen wetenschappelijke methoden, maar ook vanuit levenservaring en gezond verstand. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Mijn drijfveer is mensen helpen zichzelf (beter) te helpen; alles goed op een rijtje te zetten, zichzelf beter te begrijpen (psychologisch, emotioneel, fysiologisch), bewuster en beter om te gaan met hun sterke kanten, valkuilen, emoties en stress, en hun denken en doen dichter bij elkaar te brengen.
 
Tevens streef ik ernaar psychologische hulp makkelijk(er) toegankelijk en minder beladen te maken, zodat je (minstens) net zo makkelijk binnenloopt als bij de huisarts of maatschappelijk werker als je ergens mee zit. 
 

Wat kun je van mij verwachten?

Ik voel me zeer betrokken bij mijn cliënten, en garandeer mijnerzijds openheid, een persoonlijke benadering en vertrouwelijkheid. Elke cliënt krijgt oprechte aandacht en respect, en alle ruimte om in een ‘veilige’, gemoedelijke sfeer rustig zijn/haar verhaal te doen zonder oordeel of etiket. 
 
We werken samen aan jouw hulpvraag, met jou als ervaringsdeskundige. Ik denk met je mee, help je zaken te verhelderen of vanuit een ander invalshoek te bekijken, en geef je handvatten om beter met een probleem(situatie) of ‘oud zeer’om te kunnen gaan, en dicht(er) bij jezelf te blijven.
 
Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact op, ik help je graag.
 
Met hartelijke groet,

Marion Masolijn, NIP-Psycholoog bij Psycholoog Oss


 
Psycholoog-NIP
Afspraak op korte termijn
Vergoedingen mogelijk
Heb je nog vragen?
neem contact op met Psycholoog Oss
Aangesloten bij:
Logo Nederlands Instituut Psychologen NFG logo RBCZ
Deel mijn website: